5. Božićni miting u PP Delnice 19.12.2010.

Objavljeno 27 prosinac 2010 by Josip Bilić

5. Božićni miting u plivanju perajama održan je u Domu Sportova , Bazen Delnice u nedjelju 19.12.2010. Miting je bio predviđen za subotu 18.12.2010. ali zbog  snježnih uvjeta u Rijeci kao i prošle godine nismo bili u mogučnosti doputovati u Delnice na vrijeme pa smo sve prebacili za nedjelju.  Na mitingu su sudjelovali slijedeći klubovi: KPA “3. maj” iz Rijeke, KPA “Karlovac” iz Karlovac i mi kao domačini. Uz nas su u posebnom dijelu  programa  plivali i članovi DVD Delnice. Nakon održanog plivačkog  dijela  svi koji su željeli su probali roniti sa kompletnom ronilačkom opremu u bazenu uz nadzor naših voditelja ronjenja. Bazenski dio smo završili sa podjelom medalje za postignute plivačke rezultate. A na kraju da nam dan bude kompletno popunjenj  otišli smo na Klizalište Delnice gdje smo pokazali svoje umijeće u klizanju !!!! Završnica kao i uvijek uz prigodan ručak u Konobi Tron sa ovim smo završili  sportska natjecanja za ovu godinu.

ZAHVALE

Posebna zahvala Goranu Štimcu iz GSC  ”Runolist” Delnice koji nam je  kao i uvijek do sada osigurao  sve uvjete da nam ovo natjecanje ostane u lijepom sječanju.

 Zahvala svima sportašima trenericama, roditeljimam i svim ostalim koji su sudjelovali na bilo koji naćin da ovaj miting uspije u cijelosti.

U privitku Bilten sa mitinga  5. Božićni miting 2010 u PP BILTEN

   

     

   

   

   

   

    

Ostavi komentar

Arhiva